Mini tarte cu dulceata

Ingrediente:

  • 200 g dulceata de visine
  • 150 g nuci
Ingrediente pentru aluat: 
  • 300 g faina 
  • 250 g margarina
  • 150 ml apa rece
  • 1 lamaie
  • sare
Mod preparare:
  1. Intr-un castron, amesteca 150 g de margarina topita cu apa rece, zeama si coaja de lamaie.
  2. Incorporeaza treptat faina proaspat cernuta si amestecata cu un praf de sare.
  3. Framanta energic toate aceste ingrediente pana obtii un aluat omogen.
  4. Intinde-l si unge-l cu restul de margarina.
  5. Impacheteaza-l, apoi intinde doua foi subtiri.
  6. Taie cercuri si tapeteaza formele de minitarte unse cu margarina.
  7. Umple cu o lingura cu dulceata amestecata cu nucile tocate.
  8. Acopera cu aluat, preseaza bine pe margini si coace ia cuptor, la foc moderat, 35-40 de minute.
  9. Dupa ce s-au racorit, presara zahar tos.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes