Ingrediente:
- 200 g dulceata de visine
- 150 g nuci
- 300 g faina
- 250 g margarina
- 150 ml apa rece
- 1 lamaie
- sare
- Intr-un castron, amesteca 150 g de margarina topita cu apa rece, zeama si coaja de lamaie.
- Incorporeaza treptat faina proaspat cernuta si amestecata cu un praf de sare.
- Framanta energic toate aceste ingrediente pana obtii un aluat omogen.
- Intinde-l si unge-l cu restul de margarina.
- Impacheteaza-l, apoi intinde doua foi subtiri.
- Taie cercuri si tapeteaza formele de minitarte unse cu margarina.
- Umple cu o lingura cu dulceata amestecata cu nucile tocate.
- Acopera cu aluat, preseaza bine pe margini si coace ia cuptor, la foc moderat, 35-40 de minute.
- Dupa ce s-au racorit, presara zahar tos.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu