Legume la tigaie

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 2 ardei grasi (rosu, galben)
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
Mod Preparare:
  1. Curata ceapa, spal-o si tai-o felii.
  2. Spala legumele, taie rosiile in sferturi, iar ardeii, dovlecelul si vinetele, cuburi.
  3. Pune uleiul la incins in wok si caleste 2-3 minute usturoiul taiat feliute.
  4. Adauga ceapa, vanata, ardeii grasi si dovlecelul, un praf de sare si lasa-le sa se caleasca.
  5. Pune rosiile, mai lasa 4-5 minute pe foc si adauga patrunjel verde.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes