Ingrediente:
- 6 cartofi
- 3 linguri ulei
- 2 cepe
- 1 ardei gras rosu
- 2 ardei capia
- 200 ml pulpa de rosii conservata
- 1 morcov
- 1 dovlecel
- 200 g fasole verde
- 1 foaie de dafin
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura pasta de tomate
- sare
- piper.
- Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti, in ulei bine incins impreuna cu ardeii taiati rondele subtiri, morcovul taiat cubulete si dovlecelul feliat.
- Amesteci tot timpul, pentru a nu se prinde.
- Cand ingredientele sunt pe jumatate patrunse, adaugi cartofii taiati bucati mari, foaia de dafin, sare si piper dupa gust, acoperi cu apa calda si lasi sa fiarba sub capac, la foc mic, circa 20-30 de minute.
- Adaugi fasolea, pulpa de rosii, pasta de tomate, usturoiul zdrobit, adaugi sare si piper dupa gust si lasi sa fiarba inca 15 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu