Ingrediente:
- 400 g paste
- 400 g morcovi
- 2 fire de praz ( partea alba )
- 30 g margarina
- 150 ml supa de legume
- 1 lingurita zahar
- 4 frunze de salvie verde
- 2 linguri cascaval vegetal uscat
- sare
- piper.
- Fierbi pastele al dente in apa cu sare, apoi le scurgi si le pastrezi calde.
- Cureti morcovii, ii tai rondele subtiri si-i sotezi in margarina cateva minute, adaugi apoi prazul taiat rondele subtiri, continuand calirea si amestecand permanent, inca 2-3 minute.
- Adaugi supa de legume calda, o lingurita de zahar si lasi sa fiarba, la foc mic, 5-6 minute.
- Amesteci pastele cu morcovul sotat, condimentezi ai sare, piper si salvie, dupa gust, amesteci bine si dupa doua minute opresti focul.
- Le servesti presarate cu cascaval vegetal ras.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu