Chiftelute de post

Ingrediente chiftele de post:

  • 40 g fasole uscata
  • o vanata
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 40 g ciuperci
  • 3 morcovi
  • 80 ml ulei
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper.
Mod preparare:
  1. Fasolea se fierbe in mai multe randuri de apa, apoi se scurge.
  2. Se da prin masina de tocat impreuna cu celelalte legume (spalate si curatate in prealabil) si cu verdeata.
  3. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
  4. Din pasta de fasole se modeleaza chiftelute care se prajesc in ulei pana devin aurii.
  5. Se servesc cu paine si salata verde.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes