Ingrediente:
- 6 legaturi ridichi
- 100 g masline
- 1 legatura ceapa verde
- 2 oua
- 200 g cartofi
- 50 ml zeama de lamaie
- 50 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- 1 praf piper
- 10 g sare.
- Cureti ridichile si le tai felii subtiri.
- Cureti ceapa si o tai marunt, iar cartofii ii cureti, ii tai cubulete si ii fierbi.
- Toci patrunjelul, iar ouale le fierbi tare, apoi le tai in doua.
- Indepartezi galbenusul si faci maioneza din el impreuna cu uleiul, zeama de lamaie, sarea si piperul.
- Jumatate din albusuri le tai marunt, intr-un vas, amesteci ridichile, maslinele, oul tocat marunt, cartofii scursi bine si 1/2 din cantitatea de patrunjel.
- Peste acestea, torni maioneza pregatita anterior.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu