Mancare de gogonele

Ingrediente: 

  • 1 kg gogonele
  • 2 cepe rosii
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 500 g malai
Mod preparare: 
  1. Speli gogonelele si le toci cat mai marunt.
  2. Incingi uleiul intr-o tigaie mai adanca, adaugi gogonelele tocate si le calesti pana ce sunt bine patrunse si a scazut lichidul lasat de ele.
  3. Cand sunt gata, le lasi sa se racoreasca si adaugi ceapa fin tocata.
  4. Prepari o mamaliga din malai, sare si apa.
  5. Cand este gata, rastorn intr-o tava de aragaz unsa cu ulei si uniformizezi.
  6. Servesti salata cu mamaliga calduta, taiata cuburi. N
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes