Ciuperci cu mazare

Ingrediente:

  • 500 g mazare
  • 10 frunze de spanac proaspat
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • boabe de piper
  • 1 pahar cu vin sec
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • vegeta.
Mod preparare:
  1. Pune uleiul la incins si caleste ceapa tocata cubulete, apoi adauga ciupercile feliate si lasa-le la scazut.
  2. Cand zeama de la ciuperci a scazut, toarna totul intr-un vas incapator de yena, taie in bucati mari frunzele de spanac spalate bine, pune-le in  tava, adauga mazarea proaspata sau congelata, ardeiul iute taiat feliute, boabele de piper, cateii de usturoi, vinul si vegeta.
  3. Daca folosesti mazare congelata, nu mai e nevoie sa adaugi apa, pentru ca va lasa ea suficienta zeama.
  4. In schimb, daca e proaspata, pune si o cescuta cu apa.
  5. Da vasul la cuptor acoperit cu o folie de aluminiu si lasa sa scada cam 20-25 de minute.
  6. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes