Ingrediente:
- 500 g mazare
- 10 frunze de spanac proaspat
- 250 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 6 catei de usturoi
- 1 ardei iute
- boabe de piper
- 1 pahar cu vin sec
- 4 linguri cu ulei de masline
- vegeta.
- Pune uleiul la incins si caleste ceapa tocata cubulete, apoi adauga ciupercile feliate si lasa-le la scazut.
- Cand zeama de la ciuperci a scazut, toarna totul intr-un vas incapator de yena, taie in bucati mari frunzele de spanac spalate bine, pune-le in tava, adauga mazarea proaspata sau congelata, ardeiul iute taiat feliute, boabele de piper, cateii de usturoi, vinul si vegeta.
- Daca folosesti mazare congelata, nu mai e nevoie sa adaugi apa, pentru ca va lasa ea suficienta zeama.
- In schimb, daca e proaspata, pune si o cescuta cu apa.
- Da vasul la cuptor acoperit cu o folie de aluminiu si lasa sa scada cam 20-25 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu