Salata de sfecla si cartofi

Ingrediente:

  • 4 sfecle mari
  • 5 cartofi rosii
  • 5 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 castraveti murati
  • 1 cutie mica de mazare
  • 1 legatura de marar proaspat tocat
  • sare
  • ulei
Mod preparare:
  1. Pune sfecla bine spalata (fara sa fie curatata) la fiert intr-o oala mare, impreuna cu cartofii si morcovii.
  2. Cand sunt moi, scurge-le si acopera-le cu apa rece.
  3. E de preferat sa le lasi asa peste noapte, ca sa se curete sfecla mal usor.
  4. Taie ceapa si castravetii murati marunt, iar legumele fierte in cubulete.
  5. Scurge mazarea din conserva.
  6. Amesteca legumele, ceapa, muraturile si mazarea adaugand cateva picaturi de ulei ca sa se lege amestecul.
  7. Sareaza dupa gust si serveste de indata.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes