Ingrediente:
- 4 sfecle mari
- 5 cartofi rosii
- 5 morcovi
- 1 ceapa
- 2-3 castraveti murati
- 1 cutie mica de mazare
- 1 legatura de marar proaspat tocat
- sare
- ulei
- Pune sfecla bine spalata (fara sa fie curatata) la fiert intr-o oala mare, impreuna cu cartofii si morcovii.
- Cand sunt moi, scurge-le si acopera-le cu apa rece.
- E de preferat sa le lasi asa peste noapte, ca sa se curete sfecla mal usor.
- Taie ceapa si castravetii murati marunt, iar legumele fierte in cubulete.
- Scurge mazarea din conserva.
- Amesteca legumele, ceapa, muraturile si mazarea adaugand cateva picaturi de ulei ca sa se lege amestecul.
- Sareaza dupa gust si serveste de indata.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu