Ingrediente:
- 300 ml apa calduta
- 1 lingurita cu zahar
- 1 lingurita cu sare
- 30 g drojdie
- 500 g faina
- 50 g margarina
- 1 vanata
- 2 dovlecei
- 1 ardei capia rosu
- 2 ceapa
- 4 catei de usturoi
- 2 rosii
- busuioc
- cimbru
- sare
- Taie legumele in felii groase si pune-le pe gratar.
- Sareraza-le si adauga pe fiecare felie rondele de usturoi.
- La final, condimenteaza cu busuioc.
- Intr-un castronel, dizolva drojdia si zaharul in apa calduta si lasa la loc cald 10-15 minute.
- In alt castron, amesteca faina cu sarea si margarina topita si adauga drojdia din primul castron.
- Amesteca cu mainile pana se formeaza un aluat moale, apoi framanta-l pana ce nu se mai lipeste de mana.
- Imparte-l in patru parti egale (cele patru blaturi de pizza).
- Intinde cu mana fiecare blat si pune-le in tavi tapetate cu hartie de copt, astfel incat sa ramana aluat peste marginile tavii.
- Umple cu legumele facute la gratar, aduna marginile peste umplutura si da la cuptor 30-40 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu