Ingrediente:
- 8 ciuperci mari
- 2-3 rosii
- 3-4 frunze de salata
- 1 ceapa
- piper
- 3 cani cu apa
- 1/2 cana cu fulgi de porumb
- 1/2 cana cu seminte de susan
- 1/2 cana cu ulei
- 1/2 cana cu faina
- 2 linguri cu amidon
- 3 linguri cu suc de lamaie
- 1 ceapa mica
- 2-3 catei de usturoi
- sare
- Pune semintele de susan intr-o tava si lasa-lein cuptorulincins sa se rumeneasca.
- Cand s-au racorit, da-le prin rasnita de cafea.
- Pune intr-un blender pulberea de susan cu restul ingredientelor pentru sos si amesteca.
- Pune compozitia rezultata pe foc mic, amestecand mereu pana se ingroasa.
- Lasa sa se racoreasca.
- Curata ciupercile champignon si pune-le pe gratarul incins impreuna cu ceapa taiata julien.
- Adauga pe gratar coditele ciupercilor, apoi toaca-le marunt si incorporeaza-le in sos.
- Unge cu sos feliile de paine, asaza deasupra frunze de salata, felii de rosie, ciupercile si ceapa, sareaza si pipereaza dupa gust.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu