Aperitiv cu ciuperci de post

Ingrediente:

  • 8 ciuperci mari
  • 2-3 rosii
  • 3-4 frunze de salata
  • 1 ceapa
  • piper
Ingrediente pentru sos:
  • 3 cani cu apa
  • 1/2 cana cu fulgi de porumb
  • 1/2 cana cu seminte de susan
  • 1/2 cana cu ulei
  • 1/2 cana cu faina
  • 2 linguri cu amidon
  • 3 linguri cu suc de lamaie
  • 1 ceapa mica
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
Mod preparare:
  1. Pune semintele de susan intr-o tava si lasa-lein cuptorulincins sa se rumeneasca.
  2. Cand s-au racorit, da-le prin rasnita de cafea.
  3. Pune intr-un blender pulberea de susan cu restul ingredientelor pentru sos si amesteca.
  4. Pune compozitia rezultata pe foc mic, amestecand mereu pana se ingroasa.
  5. Lasa sa se racoreasca.
  6. Curata ciupercile champignon si pune-le pe gratarul incins impreuna cu ceapa taiata julien.
  7. Adauga pe gratar coditele ciupercilor, apoi toaca-le marunt si incorporeaza-le in sos.
  8. Unge cu sos feliile de paine, asaza deasupra frunze de salata, felii de rosie, ciupercile si ceapa, sareaza si pipereaza dupa gust.
  9. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes