Ingrediente folosite:
- 500 g paste
- 100 g soia granule
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 1 ceapa
- 1 lingura cu bulion
- 4 catei de usturoi
- 1 varf de lingurita cu oregano sau cimbru
- 4 linguri cu ulei de masline
- 1 legatura de patrunjel proaspat
- sare
- piper
- Pune la fiert pastele in apa cu sare.
- Fierbe separat si granulele cu soia, zece minute, apoi scurge-le bine.
- Curata legumele si taie-le cubule-te.
- Pune uleiul la incins intr-o tigaie si caleste ceapa, apoi usturoiul, morcovul, ardeiul.
- Cand toate s-au inmuiat putin, adauga granulele de soia, bulionul si ierburile aromatice.
- Scurge pastele, adauga amestecul de soia si legume, potriveste de sare si piper.
- Serveste cu patrunjel proaspat tocat.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu