Ingrediente:
- 100 ml ulei
- o ceapa potrivita
- 1 ardei gras mare
- 2 morcovi
- o radacina telina potrivita
- 1 kg rosii coapte bine
- o lingura vegeta
- patrunjel verde.
- Se caleste in ulei ceapa taiata solzisori, ardeiul taiat fideluta si morcovul ras, timp de 5 minute.
- Cand acestea s-au inmuiat, se adauga sucul de rosii obtinut prin tocarea acestora, sau date prin razatoare, si se lasa toate sa dea in clocot.
- Se mai adauga 1 1/2 litri de apa.
- Cand toate acestea s-au fiert bine se pun taiteii si patrunjelul verde tocat.
- Dupa 5 minute se sareaza dupa gust (daca supa are un gust acrisor se indulceste cu putin zahar).
- Supa se poate face cu galuste din ou si gris, dupa preferinte.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu