Ingrediente:
- 500 g fasole uscata
- 1 punga granule de soia
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 pastarnac
- 1 ardei gras
- 1 cutie rosii decojite taiate cubulete
- 1-2 foi de dafin
- piper boabe
- sare
- ulei
- Pune fasolea la inmuiat de cu seara.
- A doua zi, varsa apa si pune la fiert fasolea.
- Mai schimba doua ape.
- Pregateste granulele de soia conform instructiunilor de pe pachet.
- Cand pui la fiert in ultima apa, adauga sare si legumele curatate si taiate cubulete sau cum iti plac.
- Lasa sa fiarba impreuna 30-40 de minute, adaugand din cand in cand o lingura de ulei, nu mai mult de patru insa.
- Cand totul a fiert, pune fasolea, rosiile, granulele de soia, foaia de dafin si doua cani cu zeama in care a fiert fasolea intr-o cratita.
- Potriveste de sare, adauga boabele de piper si da la cuptor 10-15 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu