Ingrediente:
- 1 varza murata
- 4 cepe medii
- 2 morcovi
- 1 cana pasat
- 1/2 cana orez
- 200 g stafide
- 1 ardei rosu
- sare
- piper
- boia
- vegeta
- Tii varza 2 ore la desarat in apa rece.
- Tai ceapa si morcovii marunt, le calesti putin in ulei, iei tigaia de pe foc si presari putina boia.
- Speli bine pasatul in apa rece si il adaugi peste ceapa.
- Pui si orezul, speli stafidele si le pui peste compozitie.
- La sfarsit, condimentezi cu sare, piper si condiment vegetal.
- Impachetezi sarmalutele si le aranjezi in straturi in oala, apoi asezi printre ele bucatele de ardei.
- Daca iti place, poti pune ardeiul si in compozitie, taiat marunt.
- Adaugi apa peste sarmale si le pui la foc mic circa 2 ore.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu