Ardei umpluti cu cuscus si stafide

Ingrediente folosite:

  • 8 ardei grasi
  • 200 g cuscus
  • 2 linguri cu stafide
  • 2 cani cu supa de legume
  • 3 rosii
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 lingura cu pesmet
  • 2 linguri cu smantana vegetala
  • sare
  • piper
  • ulei
Mod preparare:
  1. Pune cuscusul intr-o cratita cu putin ulei.
  2. Lasa-l sa se prajeasca putin, toarna un polonic de supa calda de legume si amesteca.
  3. Cand scade, adauga din nou supa. si tot asa, pana e gata.
  4. Amesteca stafidele cu cuscusul, presara jumatate din cantitatea de patrunjel tocat, sare si piper dupa gust si amesteca.
  5. Curata ardeii de cotor si seminte si umple-i cu compozitia de cuscus.
  6. Pune-i in tava, cu apa si ulei cat sa-i cuprinda pe jumatate si rosiile tocate marunt.
  7. Da-i la cuptor, la foc potrivit, 30 de minute.
  8. Amesteca pesmetul cu smantana vegetala si toarna acest sos deasupra.
  9. Lasa-i la cuptor zece minute sau pana cand se aureste pesmetul.
  10. Serveste-i fierbinti, cu patrunjel verde tocat.
  11. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes