Ingrediente folosite:
- 8 ardei grasi
- 200 g cuscus
- 2 linguri cu stafide
- 2 cani cu supa de legume
- 3 rosii
- 1 legatura de patrunjel verde
- 1 lingura cu pesmet
- 2 linguri cu smantana vegetala
- sare
- piper
- ulei
- Pune cuscusul intr-o cratita cu putin ulei.
- Lasa-l sa se prajeasca putin, toarna un polonic de supa calda de legume si amesteca.
- Cand scade, adauga din nou supa. si tot asa, pana e gata.
- Amesteca stafidele cu cuscusul, presara jumatate din cantitatea de patrunjel tocat, sare si piper dupa gust si amesteca.
- Curata ardeii de cotor si seminte si umple-i cu compozitia de cuscus.
- Pune-i in tava, cu apa si ulei cat sa-i cuprinda pe jumatate si rosiile tocate marunt.
- Da-i la cuptor, la foc potrivit, 30 de minute.
- Amesteca pesmetul cu smantana vegetala si toarna acest sos deasupra.
- Lasa-i la cuptor zece minute sau pana cand se aureste pesmetul.
- Serveste-i fierbinti, cu patrunjel verde tocat.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu