Ingrediente:
- 1 fir de praz
- 1 telina mica
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 2 dovlecei
- 3 cartofi
- 1 lingura cu faina
- 2 linguri cu ulei
- vegeta
- Curata legumele de coaja si da-le printr-un jet de apa.
- Da morcovul, telina si cartofii pe razatoarea mica si pune-le la calit in uleiul incins cateva minute.
- Adauga ceapa tocata cat mai marunt, la fel si prazul.
- Completeaza cu apa si da totulin 2-3 clocote.
- Da dovlecelul pe razatoarea mica si pune-l in supa (pentru ca fierbe mai repede, trebuie adaugat la urma), presara vegeta si lasa sa fiarba.
- Paseaza legumele cu furculita sau cu blenderul si trece supa prin strecuratoare.
- Pune faina intr-o farfurie adanca si toarna supa, putin cate putin, pana obtii o pasta moale, adauga totul in restul supei si da-o intr-un clocot.
- Serveste-o calda, cu frunze de telina tocate marunt.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu