Ingrediente:
- 1 cana orez
- 2 cutii ciuperci
- 5 felii paine prajita
- 2 mere
- 3 morcovi
- 3 cepe
- 1 crenguta cimbru
- sare
- piper
- boia
- ulei
- varza murata
- Lasi varza murata la inmuiat in apa rece pentru a mai indeparta din gustul prea sarat al acesteia.
- Intre timp, cureti si speli bine cepele, si le toci marunt.
- Inabusi ceapa in ulei incins, iar dupa ce aceasta isi schimba culoarea putin, adaugi ciupercile taiate, orezul ales si spalat in mai multe ape, painea prajita si taiata marunt.
- Merele si morcovii ii dai pe razatoare iar apoi ii pui in compozitie.
- Adaugi sare, piper, boia si amesteci bine.
- Umpli foile de varza si formezi sarmalele.
- Pe fundul unei oale pui cimbrul, apoi un strat de varza tocata marunt, dupa care asezi sarmalele.
- Adaugi apa mai multa, deoarece painea si orezul absorb mai mult si pui oala pe foc.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu