Spaghete cu spanac si legume de post

Ingrediente folosite:

  • 400 g spaghete
  • 400 g spanac
  • 4 rosii
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper.
Mod preparare:
  1. Toci ceapa marunt, o calesti in uleiul bine incins, amestecand continuu, pana se inmoaie.
  2. Adaugi spanacul oparit in apa cu sare, scurs si taiat marunt.
  3. Dupa 10 minute, condimentezi cu busuioc, sare si piper si continui calirea inca 3-5 minute.
  4. Separat, fierbi spaghetele in apa cu sare, le scurgi si le amesteci cu sosul de spanac.
  5. Le lasi sa clocoteasca impreuna pentru un minut si le servesti calde, cu rosiile taiate cuburi si presarate inainte cu un praf de sare.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes