Cornulete de post cu gem

Ingrediente:

  • 1 borcan cu gem de piersici
  • 250 g margarina
  • 150 g zahar
  • 250 g faina 
  • 3 linguri cu rom
  • 1 lingurita cu coaja de lamaie
  • sare
Mod preparare:
  1. Freaca margarina cu zaharul pana se face spuma.
  2. Incorporeaza faina proaspat cernuta si amestecata cu un praf de sare.
  3. Aromatizeaza cu romul si coaja de lamaie si framanta bine toate aceste ingrediente.
  4. Din aluatul astfel obtinut, intinde foi nu foarte subtiri si taie triunghiuri potrivit de mari.
  5. Pune in mijloc cate o lingurita cu gem si petrece doua colturi, pune-le unul peste altul.
  6. Asaza cornuletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace la cuptor, la foc moderat, 30-40 de minute.
  7. Dupa ce s-au racorit, da-le prin zahar pudra.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes