Ingrediente:
- 1 cana cu orez
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ceasca de mazare
- 1 ardei capia
- 1/2 ceasca de stafide
- 5 buchetele de conopida
- 1 lingurita cu praf de curry
- 1 legatura de patrunjel verde
- vegeta
- piper
- Spala orezul in 2-3 ape.
- Curata morcovul, ardeiul si ceapa si toaca-le marunt
- Incinge uleiul, adauga ceapa si caleste-o 2-3 minute.
- Pune morcovul, ardeiul si conopida si lasa pe foc inca cinci minute.
- Adauga orezul scurs si mazarea, caleste totul 2-3 minute, adauga apa cat sa acopere orezul si lasa sa fiarba la foc potrivit.
- Cand a scazut apa, pune vegeta, piper, lingurita de curry si lasa sa fiarba pana scade de tot.
- Cand e aproape gata, adauga stafidele si presara deasupra patrunjel verde tocat.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu