Fursecuri de post

Ingrediente folosite:
  • 150 g miere
  • 150 g faina
  • 100 g nuci
  • 100 g stafide
  • 50 g margarina
  • 1 pliculet cu zahar vanilat
  • 2 linguri cu rom
  • 1 lingurita cu amoniac
  • 1 lingurita cu coaja rasa de lamaie
  • sare
Mod preparare:
  1. Infierbanta mierea si toarn-o usor peste faina proaspat cernuta.
  2. Amesteca energic pana se raceste mierea.
  3. Adauga amoniacul dizolvat intr-o lingura cu apa, zaharul vanilat, nucile macinate, stafidele, romul, sare si coaja rasa de lamaie.
  4. Incorporeaza margarina la temperatura camerei si framanta cateva minute.
  5. Acopera aluatul cu un servet si lasa-l sa se odihneasca 30 de minute.
  6. Intinde din aluat o foaie potrivit de groasa si taie cercuri sau ce forme doresti.
  7. Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace-le cam 25 de minute.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes