Ingrediente:
- 1 pachet soia cuburi
- 1 ceapa
- 1 ardei kapia
- 2 morcovi
- 3 rosii decojite
- 1 patrunjel radacina
- 1 lingurita chimen macinat
- 1 lingurita tarhon
- 50 ml ulei
- pasta gulas circa 2 linguri sau 1 lingura boia dulce
- 2 felii ardei iute
- sare
- Fierbi cuburile de soia in apa cu sare maxim 15 minute si le lasi la scurs pana faci celelalte pregatiri.
- Cureti ceapa si o tai marunt si la fel procedezi si cu ardeiul.
- Morcovii si patrunjelul ii tai cubulete sau rondele (dupa placul fiecaruia).
- Rosiile le decojesti si le feliezi.
- Pui uleiul la incins si calesti ceapa si ardeiul timp de 1-2 minute, dupa care adaugi morcovii si patrunjelul feliat si calesti mai departe pana morcovii se inmoaie pe jumate.
- Adaugi apoi pasta de gulas (sau 1 lingura cu boia dulce), rosiile taiate si cuburile de soia.
- Amesteci, condimentezi cu chimen macinat si tarhon si stingi totul cu 3 I de apa.
- Adaugi sare dupa gust si feliile de ardei iute.
- Lasi sa fiarba pana morcovii, sunt patrunsi.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu