Vinete si dovlecei la cuptor

Ingrediente:

  • 2 vinete lunguiete
  • 3 dovlecei
  • 500 g rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu rozmarin uscat
  • 1/2 lingurita de chimen pisat
  • 1 lingurita cu piper
  • 10 boabe de piper
  • vegeta
  • ulei
  • sare
  • pesmet
Mod preparare:
  1. Taie vinetele rondele subtiri, presara sare pe ele si pune-le intre doua funduri de lemn.
  2. Lasa-le vreo 20 de minute, sa iasa amareala din ele.
  3. Taie rondele dovleceii si rosiile, fara sa le cureti de coaja.
  4. Unge o tava cu ulei, tapeteaz-o cu pesmet si aranjeaza rondelele de legume pe verticala: o vanata, un dovlecel, o rosie si tot asa pana le termini.
  5. Adauga vegeta si restul de mirodenii.
  6. Lasa la cuptor 20 de minute.
  7. Cand sunt aproape gata, stropeste cu ulei, pune usturoiul zdrobit si mai lasa 5-10 minute.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes