Ingrediente:
- 2 vinete lunguiete
- 3 dovlecei
- 500 g rosii
- 3-4 catei de usturoi
- 1 lingurita cu rozmarin uscat
- 1/2 lingurita de chimen pisat
- 1 lingurita cu piper
- 10 boabe de piper
- vegeta
- ulei
- sare
- pesmet
- Taie vinetele rondele subtiri, presara sare pe ele si pune-le intre doua funduri de lemn.
- Lasa-le vreo 20 de minute, sa iasa amareala din ele.
- Taie rondele dovleceii si rosiile, fara sa le cureti de coaja.
- Unge o tava cu ulei, tapeteaz-o cu pesmet si aranjeaza rondelele de legume pe verticala: o vanata, un dovlecel, o rosie si tot asa pana le termini.
- Adauga vegeta si restul de mirodenii.
- Lasa la cuptor 20 de minute.
- Cand sunt aproape gata, stropeste cu ulei, pune usturoiul zdrobit si mai lasa 5-10 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu