Minipateuri cu carne

Ingrediente:

  • un pachet aluat de foietaj
  • un kg carne amestec
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • mirodenii.
Preparare Minipateuri cu carne:

  1. Se ia ceapa, se curata si se toaca marunt, apoi se caleste in doua linguri de ulei.
  2. Se adauga carnea, condimentele si se amesteca continuu, timp de 10 minute.
  3. Compozitia se lasa apoi la racit.
  4. Aluatul de foietaj se intinde si se taie in bucati potrivite.
  5. Pe fiecare bucata se pune cate putin din compozitia cu carne, iar apoi se ruleaza strans.
  6. Pateurile se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor pana se rumenesc frumos.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes