Ingrediente:
- 400 g foietaj
- 300 g ficatei de pui
- 100 g unt
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- o lingura smantana
- 1 lingurita mustar
- sare
- piper negru.
- Ficatul se taie bucatele.
- Ceapa tocata se caleste in unt pana se coloreaza.
- Se adauga usturoiul zdrobit si ficatul de pui si se prajesc cateva minute pana capata o culoare aurie.
- Se adauga lingurita de mustar, smantana, sarea si piperul negru, proaspat macinat, dupa gust.
- Cand compozitia s-a racit, se paseaza cu o furculita si se freaca pana devine o pasta.
- Aluatul se intinde se se taie in patrate de 6-10 cm.
- Pe fiecare se pune cate putina compozitie, in centru, apoi se umezeste cu apa patratul pe margini si se acopera cu o alta bucata de aluat.
- Se repeta pana se termina aluatul si compozitia.
- Se dau la rece pentru 30 de minute, se ung cu ou, se cresteaza putin si se pun in cuptorul incins.
- Se pot servi si calde si reci.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu