Pernute cu ficat

Ingrediente:

  • 400 g foietaj
  • 300 g ficatei de pui
  • 100 g unt
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • o lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper negru.
Mod preparare:
  1. Ficatul se taie bucatele.
  2. Ceapa tocata se caleste in unt pana se coloreaza.
  3. Se adauga usturoiul zdrobit si ficatul de pui si se prajesc cateva minute pana capata o culoare aurie.
  4. Se adauga lingurita de mustar, smantana, sarea si piperul negru, proaspat macinat, dupa gust.
  5. Cand compozitia s-a racit, se paseaza cu o furculita si se freaca pana devine o pasta.
  6. Aluatul se intinde se se taie in patrate de 6-10 cm.
  7. Pe fiecare se pune cate putina compozitie, in centru, apoi se umezeste cu apa patratul pe margini si se acopera cu o alta bucata de aluat.
  8. Se repeta pana se termina aluatul si compozitia.
  9. Se dau la rece pentru 30 de minute, se ung cu ou, se cresteaza putin si se pun in cuptorul incins.
  10. Se pot servi si calde si reci.
  11. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes