Fursecuri aromate

Iti trebuie:

  • 200 g unt
  • 200 g faina
  • 100 g zahar
  • 3 oua
  • 1 lingurita scortisoara macinata.
Pregatesti asa:
  1. Se bat cu telul ouale si zaharul, apoi se adauga untul inmuiat, putin cate putin, continuand amestecarea cu o lingura de lemn.
  2. Se adauga scortisoara si faina.
  3. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza perfect.
  4. Aluatul pregatit se pune cu lingura, sub forma de gramajoare, intr-o tava pudrata cu faina si se coace 25 de minute, la foc potrivit.
  5. Veti avea fursecuri crocante, aromate, care tin cateva zile, pastrate intr-o punga de hartie, in loc uscat.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes