Jeleu de ananas

Iti trebuie:

  • 1 pliculet pentru gelatina pentru jeleu
  • 1 rodie
  • 3 kiwi
  • 2 linguri afine
  • 1 compot de ananas
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala pui gelatina, peste care torni treptat o cana de compot de ananas.
  2. Lasi pe foc pe bain marie, amestecand cu telul pana cand se topeste.
  3. Opresti focul inainte de a da in primul clocot.
  4. Torni o parte in formele gata pregatite si lasi la racit.
  5. Intre timp, pastreaza jeleul cald, la bain-marie.
  6. Cand jeleul din forme s-a racorit, asaza cubulete de ananas, felii de kiwi, boabe de rodie si afine.
  7. Acopera cu restul de jeleu cald si lasa sa se raceasca.
  8. Decorezi desertul cu frisca.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes