Fursecuri de casa

Iti trebuie: 

  • 350 g faina
  • 1 pachet margarina
  • 1 ou
  • 150 g zahar
  • 100 g nuca de cocos
  • un praf de sare
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • esenta de cocos (dupa gust)
  • dulceata
  • peltea sau gem pentru umplut
  • zahar pudra vanilat pentru ornat.
Pregatesti asa: 
  1. Framanti un aluat din toate ingredientele enumerate si il dai la rece pentru o jumatate de ora.
  2. Intinzi o foaie de 5 - 6 mm si decupezi forme diferite, in functie de ce aveti la dispozitie (inimioare, flori, ratuste, iepurasi etc.).
  3. Tapetezi tava de copt cu hartie si, fara s-o ungi cu nimic, asezi formele si le dai la cuptor timp de 20 minute, la o temperatura de 190 de grade.
  4. Scoti fursecurile, le racesti si le umpli doua cate doua, unele cu dulceata, altele cu peltea. 
  5. Poti pregati fursecurile mai din timp, deoarece cu cat stau mai mult, cu atat se fragezesc si sunt mai bune.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes