skip to main |
skip to sidebar
Fursecuri de casa
Iti trebuie:
- 350 g faina
- 1 pachet margarina
- 1 ou
- 150 g zahar
- 100 g nuca de cocos
- un praf de sare
- zahar vanilat
- coaja de lamaie
- esenta de cocos (dupa gust)
- dulceata
- peltea sau gem pentru umplut
- zahar pudra vanilat pentru ornat.
Pregatesti asa:
- Framanti un aluat din toate ingredientele enumerate si il dai la rece pentru o jumatate de ora.
- Intinzi o foaie de 5 - 6 mm si decupezi forme diferite, in functie de ce aveti la dispozitie (inimioare, flori, ratuste, iepurasi etc.).
- Tapetezi tava de copt cu hartie si, fara s-o ungi cu nimic, asezi formele si le dai la cuptor timp de 20 minute, la o temperatura de 190 de grade.
- Scoti fursecurile, le racesti si le umpli doua cate doua, unele cu dulceata, altele cu peltea.
- Poti pregati fursecurile mai din timp, deoarece cu cat stau mai mult, cu atat se fragezesc si sunt mai bune.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu