Serbet de capsune

Iti trebuie:

  • 1 kg zahar
  • 1 kg capsune
Pregatesti asa:
  1. Speli bine capsunele, le cureti, le tai, apoi le zdrobesti, dupa aceea torni compozitia printr-un tifon.
  2. Lasi zeama obtinuta sa se limpezeasca, apoi o scurgi in alt vas, cu grija sa nu se tulbure.
  3. Separat, fierbi un sirop din zahar si un pahar cu apa, si cand s-a legat, adaugi un pahar din zeama de capsune limpezita.
  4. Fierbi din nou totul pana se leaga.
  5. Il lasi sa se racoreasca, apoi il freci cu o lingura de lemn intr-o singura directie, pana ce serbetul devine mat.
  6. Pui serbetul in borcane pe care le capsezi si le asezi in camara.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes