Semiluni cu migdale

Iti trebuie:

  • 300 g faina
  • 230 g unt la temperatura camerei
  • 160 g zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • 130 g migdale macinate
  • 2 plicuri de zahar vanilat.
Pregatesti asa: 
  1. Bati cu mixerul galbenusurile cu zaharul si untul pana obtii o crema spumoasa.
  2. Adaugi zaharul vanilat, migdalele macinate si faina.
  3. Amesteci totul bine ca sa iasa un aluat usor de modelat.
  4. Dai aluatul la frigider pentru 2 ore, apoi faci bilute din aluat.
  5. Din aceste bilute formezi semiluni pe care le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  6. Dai tava la cuptor la 180 de grade pentru 12-13 minute.
  7. Poti inlocui migdalele cu nuci, daca vrei.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes