Biscuiti pentru ceai

Iti trebuie:

  • 300 g faina
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g margarina
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 2 linguri de ulei
  • un pahar de apa minerala.
Pregatesti asa:
  1. Se freaca margarina cu zaharul, prin miscari lente.
  2. Se adauga jumatate din cantitatea de faina si coaja rasa de lamaie.
  3. Dupa ce se amesteca bine, se incorporeaza si restul de faina.
  4. Aluatul astfel obtinut de framanta bine, apoi se lasa 10 minute sa se „odihneasca".
  5. Din coca se intinde o foaie cu grosimea de circa un centimetru, care se taie in formele dorite.
  6. Biscuitii necopti se ung cu apa minerala, dupa care se asaza intr-o tava unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu putina faina.
  7. Se lasa la cuptor, la foc potrivit, pana ce biscuitii se rumenesc, capatand o culoare aurie.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes