skip to main |
skip to sidebar
Biscuiti pentru ceai
Iti trebuie:
- 300 g faina
- 150 g zahar pudra
- 150 g margarina
- coaja rasa de la o lamaie
- 2 linguri de ulei
- un pahar de apa minerala.
Pregatesti asa:
- Se freaca margarina cu zaharul, prin miscari lente.
- Se adauga jumatate din cantitatea de faina si coaja rasa de lamaie.
- Dupa ce se amesteca bine, se incorporeaza si restul de faina.
- Aluatul astfel obtinut de framanta bine, apoi se lasa 10 minute sa se „odihneasca".
- Din coca se intinde o foaie cu grosimea de circa un centimetru, care se taie in formele dorite.
- Biscuitii necopti se ung cu apa minerala, dupa care se asaza intr-o tava unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu putina faina.
- Se lasa la cuptor, la foc potrivit, pana ce biscuitii se rumenesc, capatand o culoare aurie.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu