skip to main |
skip to sidebar
Fursecuri parfumate
Iti trebuie:
- 250 g faina integrala
- 3 albusuri
- 250 g zahar pudra
- 4 plicuri zahar vanilat
- esenta de rom
- 2 lingurite cu varf pudra de scortisoara
- 400 g nuca macinata
- zahar pudra pentru decor.
Pregatesti asa:
- Albusurile se bat spuma cu zaharul.
- Se pun deoparte 4 linguri.
- In restul de spuma se incorporeaza scortisoara si 200 g nuca, esenta de om, zahar vanilat si se amesteca bine.
- Pe masa de lucru sau intr-un vas incapator, se pune faina cernuta bine, si se face o scobitura la mijloc.
- Se toarna deasupra compozitia preparata inainte si se framanta bine.
- Se adauga si restul de nuca, amestecand, pana cand aluatul devine nelipicios.
- Se intinde apoi o foaie de aproximativ 1 cm grosime.
- Se decupeaza diferite forme.
- Se tapeteaza tava cu hartie de copt, se unge cu putin ulei, apoi se aseaza fursecurile.
- Se introduce in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru 25 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu