Antricot de vita la tava

Iti trebuie:
  • 1 kg antricot de vita
  • 200 ml vin rosu
  • 150 g sparanghel
  • 6 rosii cherry
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli antricotul de vita, il stergi cu un prosop de bucatarie si o condimentezi cu sare si piper.
  2. Ungi carnea cu putin ulei si o lasi la rece cateva ore.
  3. Incinge un gratar si frige carnea, fara grasime, la foc iute, 2-3 minute pe fiecare parte.
  4. Pune carnea intr-o tava, adauga vinul si da la cuptorul incalzit pentru 25 minute.
  5. Opareste sparanghelul in apa cu sare pentru cateva minute.
  6. Serveste friptura cu sparanghel si rosii cherry.
  7. Decorezi cu marar tocat marunt.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu