Friptura de pui cu legume

Iti trebuie:

  • 1 pui
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 200 ml vin alb
Pregatesti asa:
  1. Speli bine puiul atat pe interior cat si pe exterior, il pudrezi cu sare si piper si in exterior si in interior si il asezi intr-un vas de yena pe care l-ai uns cu unt.
  2. Cureti legumele, le dai pe razatoare sau le toci marunt si le adaugi in vasul in care se rumeneste puiul.
  3. Cand puiul s-a rumenit frumos, adaugi vinul si lasi sa fiarba inabusit pana cand friptura este gata.
  4. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes