Friptura delicioasa de porc

Iti trebuie:

  • 1 jambon de porc
  • 2 foi de dafin
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura miere
  • 2-3 linguri otet balsamic
  • 1 lingura mustar
  • 2 l zeama de varza
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas inalte pui la fiert zeama de varza cu foaia de dafin.
  2. Adaugi jambonul si lasi la fiert circa o ora.
  3. Prepari un sos din ulei, miere, otet si mustar.
  4. Pui jambonul fiert intr-o tava de copt si unge-l cu sosul preparat.
  5. Adaugi o cescuta de apa si da la cuptor pentru 30 de minute.
  6. Din cand in cand, unge-l cu sosul din tava, iar cu cinci minute inainte de a opri focul, intoarce-l.
  7. Scoate jambonul din cuptor, lasa-l deoparte 15 minute, apoi serveste-l taiat in felii.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes