skip to main |
skip to sidebar
Friptura delicioasa de porc
Iti trebuie:
- 1 jambon de porc
- 2 foi de dafin
- 3 linguri ulei
- 1 lingura miere
- 2-3 linguri otet balsamic
- 1 lingura mustar
- 2 l zeama de varza
Pregatesti asa:
- Intr-un vas inalte pui la fiert zeama de varza cu foaia de dafin.
- Adaugi jambonul si lasi la fiert circa o ora.
- Prepari un sos din ulei, miere, otet si mustar.
- Pui jambonul fiert intr-o tava de copt si unge-l cu sosul preparat.
- Adaugi o cescuta de apa si da la cuptor pentru 30 de minute.
- Din cand in cand, unge-l cu sosul din tava, iar cu cinci minute inainte de a opri focul, intoarce-l.
- Scoate jambonul din cuptor, lasa-l deoparte 15 minute, apoi serveste-l taiat in felii.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu