Friptura din cotlet de porc si legume

Iti trebuie:

  • 6 felii cotlet de porc
  • 1 kg conopida
  • 300 g fasole verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1/2 lamaie
  • verdeata tocata marunt
  • 6 oua fierte tari
Pregatesti asa:
  1. Speli bine feliile de carne, le condimentezi cu sare si piper si le asezi intr-un vas de yena termorezistent uns bine cu ulei.
  2. Peste bucatile de carne adaugi apa si putin ulei si bagi la cuptor pentru circa o ora.
  3. Iin timp ce se frige, friptura se stropeste cu sosul din tava.
  4. Separat, cureti legumele si le pui la fiert in apa calda cu sare.
  5. Scurgi legumele cand sunt gata, le stropesti cu zeama de la o jumatate de lamaie si le pui pe marginea unui platou de jur-imprejur.
  6. Scoti friptura si o asezi in mijlocul platoului, apoi pui legumele si peste ele felii de ou fiert tare si presari verdeata tocata marunt.
  7. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes