skip to main |
skip to sidebar
Friptura din cotlet de porc si legume
Iti trebuie:
- 6 felii cotlet de porc
- 1 kg conopida
- 300 g fasole verde
- sare
- piper
- ulei
- 1/2 lamaie
- verdeata tocata marunt
- 6 oua fierte tari
Pregatesti asa:
- Speli bine feliile de carne, le condimentezi cu sare si piper si le asezi intr-un vas de yena termorezistent uns bine cu ulei.
- Peste bucatile de carne adaugi apa si putin ulei si bagi la cuptor pentru circa o ora.
- Iin timp ce se frige, friptura se stropeste cu sosul din tava.
- Separat, cureti legumele si le pui la fiert in apa calda cu sare.
- Scurgi legumele cand sunt gata, le stropesti cu zeama de la o jumatate de lamaie si le pui pe marginea unui platou de jur-imprejur.
- Scoti friptura si o asezi in mijlocul platoului, apoi pui legumele si peste ele felii de ou fiert tare si presari verdeata tocata marunt.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu