Pulpe de pui la cuptor

Iti trebuie:

  • 4 pulpe de pui
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 doza de bere (330 ml)
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita cu boia iute
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 varf cutit de cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Speli pulpele, le tai pe jumatate, apoi le freci bine cu un amestec de condimente (boia iute si dulce, cimbru, piper, sare, rozmarin).
  2. Torni ulei intr-o tava de cuptor, zeama de lamaie, apoi adaugi cateii de usturoi taiati felii.
  3. Pui pulpele, presari rozmarin si torni incet printre bucati toata berea.
  4. Acoperi vasul cu folie de aluminiu si dai la cuptorul incins timp de 1 ora.
  5. Dupa 3/4 ora, indepartezi folia si mai lasi tava la cuptor la foc mic, timp de 20 de minute, pana scade sosul.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes