Speli bine rata, o stergi cu un prosop de bucatarie si o ungi in interior cu mustar, condimentezi cu sare si piper si o lasi la rece pentru 30 de minute.
Cureti ceapa, o toci, o calesti in untul incins si stingi cu zeama de la o portocala.
Speli pieptul de pui ,o cureti de pielite si o treci prin masina de tocat carne.
Amesteci carnea de pui cu ceapa, painea inmuiata si stoarsa, un mar taiat cubulete, coaja
rasa de portocala, sare, piper si nucsoara dupa gust.
Presari uniform interiorul ratei cu amidon, apoi introduci umplutura si cosi rata.
Asezi rata in tava, torni un pahar cu apa si pui marul ramas taiat in felii groase.
Acoperi tava cu folie de aluminiu si introduci in cuptor, la foc mic, pentru aproximativ o ora.
Amesteci 3 linguri de sos din tava cu mierea, mustarul ramas si zeama de la o portocala.
Ungi rata cu acest amestec si o introduci din nou in cuptor, pentru 30 de minute, timp in care o stropesti de cateva ori.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu