skip to main |
skip to sidebar
Carne cu sos de mustar
Iti trebuie:
- 1 kg carne de iepure
- 1 morcov
- 1 praz
- 1 avocado mic
- 2 linguri cu mustar
- 1 telina mica
- 200 ml vin alb
- 1 lingura cu unt
- boabe de mustar verde
- zeama de la o jumatate de lamaie
- 1/2 lingurita cu rozmarin
- 2 linguri cu ulei
- sare
Pregatesti asa:
- Taie carnea in bucati si unge-le cu unt topit, presara rozmarin si da-le la frigider 30 de minute.
- Curata morcovul, telina si prazul.
- Da pe razatoarea mare morcovul si avocado, telina tai-o in felii groase, iar prazul toaca-l marunt.
- Rumeneste iute, pe toate partile, bucatile de carne, apoi pune-le intr-o tava, adauga prazul, telina morcovul si vinul, acopera cu un capac sau o folie de aluminiu si lasa se inabuse la cuptor timp de 50 de minute.
- Intre timp, pregateste sosul de mustar.
- Freaca mustarul cu ulei la fel ca la maioneza, adauga zeama de lamaie, putin cate putin, si boabele de piper pisate.
- Cand carnea este aproape gata, toarna sosul de mustar si mai da la cuptor zece minute.
- Dupa cinci minute, intoarce carnea.
- Serveste cu felii subtiri de avocado stropite cu zeama de lamaie.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu