skip to main |
skip to sidebar
Pulpa de porc impanata
Iti trebuie:
- 1 kg pulpa de porc
- 200 g slaninuta afumata
- 6-8 catei de usturoi
- sare
- piper
- foi de dafin
- cimbru
- 200 g malai
- 3 linguri de ulei
Pregatesti asa:
- Speli bine pulpa de porc, o cureti de pielite, o stergi cu un prosop de bucatarie si cu ajutorul unui cutit ii faci niste buzunarase.
- Tai slanina in cubulete mici, usturoiul il cureti si il tai felii si umpli buzunarasele facute in pulpa de porc cu cubulete de slanina si usturoi.
- Freci pulpa deasupra cu sare si piper si o treci prin malai pe toate partile.
- O asezi intr-o tigaie grill unsa cu slanina si putin ulei si o rumenesti frumos pe toate partile.
- Dupa ce s-a rumenit frumos, o asezi intr-un vas termorezistent uns cu unt, adaugi si foile de dafin, frunzulite de cimbru si lasi la cuptor circa 50 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu