Friptura de coaste

Iti trebuie:

  • 1 kg piept de porc
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
Pentru sos iti trebuie:
  • 300 g smantana
  • 5 catei usturoi pisati
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine bucata de carne, o sarezi, ii faci un buzunar si o lasi putin la rece.
  2. Intre timp, pregatesti o marinata din mustar, bulion, ulei, usturoi pisat, boia si piper.
  3. Ungi carnea foarte bine cu aceasta marinata, avand grija sa adaugi marinata si in buzunarul facut.
  4. Pui carnea intr-o punga sau o folie alimentara si lasi cateva ore.
  5. Scoti carnea din punga si o asezi intr-o tava cu ulei si putina apa.
  6. Acoperi cu folie de aluminiu si dai carnea la cuptor cam 2 ore, pana aproape se desprinde carnea de pe os, avand grija ca din cand in cand sa o stropesti cu sosul din tava.
  7. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes