Iti trebuie:
- 1 kg piept de porc
- 3 linguri pasta de tomate
- 3 linguri mustar
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingurita boia
- sare
- piper
- 3 catei de usturoi
- 300 g smantana
- 5 catei usturoi pisati
- 1 praf de sare
- 1 lingura patrunjel verde tocat marunt
- Speli bine bucata de carne, o sarezi, ii faci un buzunar si o lasi putin la rece.
- Intre timp, pregatesti o marinata din mustar, bulion, ulei, usturoi pisat, boia si piper.
- Ungi carnea foarte bine cu aceasta marinata, avand grija sa adaugi marinata si in buzunarul facut.
- Pui carnea intr-o punga sau o folie alimentara si lasi cateva ore.
- Scoti carnea din punga si o asezi intr-o tava cu ulei si putina apa.
- Acoperi cu folie de aluminiu si dai carnea la cuptor cam 2 ore, pana aproape se desprinde carnea de pe os, avand grija ca din cand in cand sa o stropesti cu sosul din tava.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu