Pe aragaz pui o cratita incapatoare cu ulei, il lasi sa se incinga si in acest ulei vei praji pachetelele.
Bati cele 2 oua, desfaci pachetul cu foi si suprapui foi unse cu ulei.
Formezi patrate (din foile unse, suprapuse), le umpli cu cate o felie de inghetata la mijloc (2 cm grosime) si le ungi cu ou, sa se lipeasca cat mai bine.
Astfel "imbracate", ungi pachetelele deasupra cu ou batut si le prajesti la foc iute, in baie de ulei incins.
Atentie! Stai cu ochii pe fiecare pachet, sa-l scoti imediat ce s-a rumenit!
Pudrezi cu zahar, decorezi cu ciocolata si frisca si servesti taind dreptunghiuri si apoi in doua triunghiuri, in momentul servirii pe o farfurie eleganta cu 2-3 frunze de menta alaturi, ca decor sau cu frisca si sos de ciocolata, dupa preferinta.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu