skip to main |
skip to sidebar
Pachetele de inghetata
Iti trebuie:
- 1 casoleta cu inghetata tiramisu
- 1 pachet foi de placinta
- 2 oua
- 500 ml ulei
- 100 g zahar pudra
- 1 tub topping de ciocolata
- 1 tub frisca.
Pregatesti asa:
- Pe aragaz pui o cratita incapatoare cu ulei, il lasi sa se incinga si in acest ulei vei praji pachetelele.
- Bati cele 2 oua, desfaci pachetul cu foi si suprapui foi unse cu ulei.
- Formezi patrate (din foile unse, suprapuse), le umpli cu cate o felie de inghetata la mijloc (2 cm grosime) si le ungi cu ou, sa se lipeasca cat mai bine.
- Astfel "imbracate", ungi pachetelele deasupra cu ou batut si le prajesti la foc iute, in baie de ulei incins.
- Atentie! Stai cu ochii pe fiecare pachet, sa-l scoti imediat ce s-a rumenit!
- Pudrezi cu zahar, decorezi cu ciocolata si frisca si servesti taind dreptunghiuri si apoi in doua triunghiuri, in momentul servirii pe o farfurie eleganta cu 2-3 frunze de menta alaturi, ca decor sau cu frisca si sos de ciocolata, dupa preferinta.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu