skip to main |
skip to sidebar
Frigarui cu muschi afumat si carne tocata
Iti trebuie:
- 1 ceapa
- 5 catei de usturoi
- 2 oua
- sare
- piper
- 1 lingurita mica rozmarin uscat
- 1 lingura seminte mustar
- 1 lingura faina
- 500 g felii de muschi afumat
- 1 kg carne tocata amestec de vita si porc
- scobitori mai mari
Pregatesti asa:
- Cureti ceapa, o speli si o dai pe razatoarea mare.
- Amesteci ceapa cu carnea tocata si cu usturoiul pisat.
- Aduagi si ouale, faina, rozmarinul, semintele de mustar, sarea si piperul si amesteci bine.
- Cu mainile udate iei din compozitie si formezi frigarui in jurul tepuselor de frigarui.
- Le imbraci in cate 2 felii subtiri de muschi afumat si le asezi intr-o tava unsa cu unt.
- Introduci tava la cuptor pentru jumatate de ora, avand grija sa intorci frigaruile din cand in cand.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu