Speli bine muschiul de porc, il tamponezi cu un servet de bucatarie si il legi cu ata alimentara din loc in loc astfel incat in momentul in care il tai sa iti fie mai usor.
Incingi intr-o tigaie 2 linguri de ulei si rumenesti frumos pe toate partile muschiuletul de porc.
Lasati-l putin la racit, condimentati-l cu sare, nucsoara si piper si ungeti-l in strat gros cu unt.
Puneti-l apoi intr-o tava, turnand deasupra uleiul in care s-a rumenit si vinul, puneti tava la cuptor, la foc potrivit.
Stropiti muschiul din cand in cand cu sosul format in tava.
Dupa 60 de minute, puneti in tava radacinoasele curatate si taiate in jumatati.
Stropiti si legumele cu sosul din tava, din cand in cand.
Daca sosul scade, adaugati apa si vin.
Dupa alte 30 de minute, adaugati perele taiate in jumatati.
Cand muschiul este bine copt, fraged, taiati si eliminati ata alimentara si lasati-l la racit, laiati-l pe urmele lasate de ata alimentara.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu