Iti trebuie:
- 1 kg piept de pui
- 3-4 linguri ulei de masline
- 6 catei de usturoi
- 1 tija de telina
- 2 crengute rozmarin
- 1 crenguta cimbru
- 1/2 cana vin alb
- 1 cana supa de pui
- sare
- piper
- Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il condimentezi cu sare si piper si il tai in bucati potrivite.
- Intr-o tigaie mare, incingi ulei de masline, la foc potrivit.
- Dai carnea prin faina, scuturand-o de faina in exces.
- Pui o parte din carne in tigaie si calesti cate 5 minute pe fiecare parte.
- Asezi carnea intr-o tava de cuptor.
- Calesti la fel si carnea ramasa si o asezi in tava.
- Adaugi in tigaie usturoiul, telina, rozmarinul si cimbrul si le calesti 1 minut.
- Adaugi vinul alb si maresti focul, lasi sa dea in clocot si mai lasi sa fiarba timp de 2 minute, pana se evapora alcoolul.
- Adaugi supa de pasare, sarea si piperul in tigaie si le dai din nou in clocot, lei tigaia de pe foc.
- Pui legumele si sosul lor in tava cu carne.
- Acoperi tava cu folie si o lasi la cuptor timp de 45 minute, pana cand carnea de pui este gata.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu