skip to main |
skip to sidebar
Pulpe de pui cu legume inabusite la cuptor
Iti trebuie:
- 8 pulpe de pui
- sare
- piper
- 4 linguri faina
- 0,7 dl ulei
- 1 dl vin alb
- 500 g rosii
- 500 g morcovi fragezi
- 1 capatana usturoi
- 1 fir de patrunjel
Pregatesti asa:
- Speli pulpele, iar partea cu piele o crestezi cu un cutit bine ascutit, apoi le freci cu sare si cu piper.
- Treci fiecare pulpa prin faina si le asezi intr-un vas termorezistent uns cu ulei.
- Stropesti pulpele cu ulei, torni peste ele vinul, acoperi cu folie si le pui in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.
- Cand pulpele sunt pe jumatate gata, desfaci folia si asezi morcovi fragezi taiati in bucati mai mari langa pulpe.
- Asezi si rosii intregi sau taiate in doua, in functie de marime.
- Cureti usturoiul, il tai in bucati mai mari, il pui in tava, presari patrunjelul verde tocat fin si pui tava inapoi in cuptor pentru inca 20-25 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu