skip to main |
skip to sidebar
Friptura de ciolan afumat
Iti trebuie:
- 1 kg ciolan afumat
- 200 g prune uscate
- 3 linguri zahar
- 3 fire de praz
- 1 lingur apraf de mustar
- sare
- piper
- 300 ml bere neagra
- 3 cuisoare
Pregatesti asa:
- Amesteci cele 3 linguri de zahar cu praful de mustar si berea neagra pana cand se obtine un amestec omogen
- Speli bine ciolanul si il asezi intr-o tava de friptura.
- Ungi cu acest amestec ciolanul.
- Torni apoi restul de bere si presari cuisoarele.
- Acoperi tava cu folie de aluminiu si lasi la cuptor timp de 2 ore.
- Intre timp, lasi pentru 30 de minute prunele intr-un vas cu apa rece, dupa care le pui alaturi de ciolan.
- Cureti prazul, il tai rondele si il adaugi si pe acesta in tava de friptura.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu