skip to main |
skip to sidebar
Friptura de pui cu ciuperci la cuptor
Iti trebuie:
- 1 pui
- ulei
- 150 g arpagic
- 2 linguri faina
- 1 capatana usturoi
- 1 pahar vin rosu
- 3 rosii
- 300 g ciuperci
- 125 g cascaval
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Speli bine puiul, il cureti si il usuci cu servetele de bucatarie.
- Condimentezi puiul cu sare si piper.
- Oparesti arpagicul.
- Cureti usturoiul, arpagicul si ciupercile.
- Tai usturoiul in fasii, pe lungime, ciupercile in felioare, iar rosiile decojite in cubulete.
- Prajesti putin puiul in putin ulei.
- Dupa ce carnea s-a rumenit usor, presari faina, adaugi usturoiul taiat pe lung, arpagicul si ciupercile, iar dupa 5 minute, rosiile zdrobite cu furculita si verdeata fin tocata.
- Dupa 4 minute, potrivesti de sare, torni vinul diluat cu apa si introduci vasul in cuptorul cald pentru 45 de minute.
- Servesti preparatul cald, peste care razi cascaval.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu