Pulpa de miel cu rozmarin la cuptor

Iti trebuie:

  • 1 kg pulpa de miel fara os
  • 500 ml supa de legume
  • 500 mi vin alb sec
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 kg cartofi noi
  • 200 ml ulei
  • 1 leg patrunjel
  • cateva crengute de rozmarin verde
  • condimente pentru friptura de miel
Pregatesti asa:
  1. Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o si scurgeti-o bine de apa.
  2. Stergeti-o cu un servet de bucatarie, apoi ungeti-o cu ulei si presarati-o cu condimente pentru friptura de miel.
  3. Puneti carnea intr-o tava mare, impreuna cu supa de legume si vinul.
  4. Adaugati foile de dafin, jumatate din rozmarin si boabele de piper.
  5. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti pulpa de miel la foc potrivit.
  6. Dupa 30 de minute puneti in tava cartofii spalati bine si uleiul.
  7. Puneti din nou tava in cuptor si mai coaceti inca 30 de minute sau pana cand si cartofii se coc si totul este frumos rumenit.
  8. Serviti pulpa de miel taiata in feliute subtiri, cu garnitura de cartofi noi copti si presarati deasupra patrunjelul tocat marunt si rozmarinul ramas maruntit.
  9. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes