skip to main |
skip to sidebar
Pulpa de miel cu rozmarin la cuptor
Iti trebuie:
- 1 kg pulpa de miel fara os
- 500 ml supa de legume
- 500 mi vin alb sec
- 2-3 foi de dafin
- 1 lingurita piper boabe
- 1 kg cartofi noi
- 200 ml ulei
- 1 leg patrunjel
- cateva crengute de rozmarin verde
- condimente pentru friptura de miel
Pregatesti asa:
- Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o si scurgeti-o bine de apa.
- Stergeti-o cu un servet de bucatarie, apoi ungeti-o cu ulei si presarati-o cu condimente pentru friptura de miel.
- Puneti carnea intr-o tava mare, impreuna cu supa de legume si vinul.
- Adaugati foile de dafin, jumatate din rozmarin si boabele de piper.
- Puneti tava in cuptorul incins si coaceti pulpa de miel la foc potrivit.
- Dupa 30 de minute puneti in tava cartofii spalati bine si uleiul.
- Puneti din nou tava in cuptor si mai coaceti inca 30 de minute sau pana cand si cartofii se coc si totul este frumos rumenit.
- Serviti pulpa de miel taiata in feliute subtiri, cu garnitura de cartofi noi copti si presarati deasupra patrunjelul tocat marunt si rozmarinul ramas maruntit.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu